Over Harlem Jive

Harlem Jive is een a capella vocal group onder leiding van Nienke Burgmeijer. Sinds 2014 brengen we een gevarieerd repertoire met swingende en jazzy nummers, uit de jaren 40 tot nu. Met een enthousiaste en ervaren groep zangers en zangeressen  gaan we graag aan de slag met uitdagende arrangementen.

 

Volg ons op Facebook, Instagram of  YouTube voor actuele informatie en impressies.

 

Onze dirigent en muzikaal leider: Nienke Burgmeijer!

Nienke is dirigent en zangeres. Al van jongs af aan is zingen haar grootste passie geweest en heeft Nienke veel in musicals gespeeld en lesgegeven. Met een conservatorium diploma op zak en al heel wat ervaring rijker als zangdocent, laat Nienke zien wat zij kan als dirigent van een vocal group. Gevoel en klank samen brengen, levert de allermooiste momenten op. Bij Nienke staat ontwikkeling en plezier in het zingen voorop.

Zangers (m) gezocht!

Ben je een ervaren en ambitieuze zanger en spreken onze stijl en repertoire je aan? En wil je graag een goede performance neerzetten?
Neem dan eens contact met ons op via info@harlemjive.nl. Onze repetities zijn op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Het Seinwezen in Haarlem. Na afloop drinken we gezellig een drankje!
Kijk ook op Facebook en Instagram!