We zoeken per 1 september een nieuwe dirigent. Wij zijn 16 zeer enthousiaste zangers en zangeressen, en vormen een hechte, warme groep met actieve leden. We staan bekend om onze overtuigende en stijlvolle podiumpresentatie. Performance is heel belangrijk: we zingen uit het hoofd, doen voor elk lied een choreografie en zijn stijlvol gekleed. We zijn ambitieus en willen onze zang en performance een stapje verder brengen. Ons repertoire bestaat uit jazzklassiekers als Feeling good en In the mood, maar ook popsongs als Uptown Funk en Havana. In samenspraak met de dirigent zoeken we regelmatig naar aanvullingen op ons repertoire. We zingen a capella en vullen dat soms aan met (body-)percussie.

We zoeken een enthousiaste leider met ervaring die graag zijn/haar creativiteit inbrengt om een heerlijke en kwalitatief goede performance met ons neer te zetten. Wiens hart sneller gaat kloppen bij a capella harmonie├źn en een drive heeft om het beste in ons naar boven te brengen.

Ben jij of ken jij die dirigent?
Spreken ons repertoire en onze groep jou aan?

Stuur dan je cv met motivatiebrief voor 17 april naar info@harlemjive.nl

Praktisch

Wij repeteren op maandagavond van 20-22 uur in het Seinwezen in Haarlem (vlakbij station Haarlem).
Voor het honorarium houden we rekening met de adviestarieven van het koornetwerk.
Meer informatie over ons is te vinden op onze socials:

Sollicitatieprocedure

Uit de sollicitaties wordt een aantal kandidaten op gesprek gevraagd. De gesprekken met de sollicitatiecommissie vinden plaats tussen 18 april en 10 mei, datum in overleg. Op 13 en 20 mei hebben we twee ochtenden van 10-14 uur gereserveerd voor een proefrepetitie van ongeveer een uur met het koor. De sollicitatieprocedure wordt voor de zomer afgerond.